KAVA SA SANELOM ŠKORPUT – cijeli intervu

Vlasnica Modnog ateljea Botun Sanela Škorput je osoba koja prije svega zrači čistom pozitivom energijom, uvijek nasmijana i dotjerana može se pohvaliti jedinstvenim pristupu modi i stilu.
Nije uvijek bilo lako
U Hrvatsku je njenu obitelj iz Sarajeva potjerao rat te se ona kao četrnaestogodišnjakinja došla školovati i nastaviti život u novom okruženju. Obitelj ju je naučila važnosti rada i brige za sebe, a za svoju poduzetnost i snalažljivost zahvaljuje upravo tome što nije jela sa srebrnog pladnja.
„Možda je to ružno za reći, ali morala sam se brinuti sama za sebe. Došla sam sa 17-18 godina u Zagreb na fakultet i radila sam sve i svašta preko student servisa da bih uopće mogla završiti faks. Mnogi od mojih su odustali jer se nisu htjeli pokrenuti. Svi očekuju da će im roditelji nešto dati. Ja sam sama sve plaćala jer nije bilo druge mogućnosti. Nisam izlazila kao mnogi moji vršnjaci. To je bilo za mene radno vrijeme.“
Već na fakultetu je radila, što je iziskivalo mnoge žrtve. Dok su njeni kolege izlazili i družili se, ona je živjela sama i sama sebe prehranjivala. Za propuštenim prilikama ne žali jer je sigurna da su se stvari odvile onako kako su trebale, a dovele su i do Sanele kakva je danas – uspješna poduzetnica koja zrači pozitivom i iskrenošću.