Kakav je osjećaj kada novu kolekciju predstaviš na renomiranom izboru ljepote ili humanitarno – modnoj reviji znajući da svojim doprinosom pomažeš ženama oboljelima od raka dojke?

Haljine

Željko Kolar, župan Krapinsko – zagorske županije i pulmolog Saša Srića sa članicama udruge P.I.N.K life u Krapini na humanitarno – modnoj reviji City Modus

Rijetkima se pruža ta prilika, a jedna od njih je i loyalty članica Centra poduzetnica Sanela Škorput dizajnerica i vlasnica modnog brenda Botun.

Dizajnerica Sanela Škorbut
Dizajnerica Sanela Škorput u haljini iz svoje kolekcije

Nije dvojila niti sekundu kako bi svoju novu kolekciju, koja je bazirana na dnevno – poslovnom look-u, predstavila upravo na Izboru za Miss Zagreba, gdje su njezine kreacije nosile finalistice izbora. Dizajn, izvedba i materijali izvrsno su se stopili s tematikom izbora mladih djevojaka koje su se odvažile natjecati za tu laskavu titulu u svijetu ljepote. Kandidatkinje su prošetale u modnim poslovnim kreacijama iz Botuna i tako prezentirale novu jesensku kolekciju. Moderan i mladenački stil stoji svakoj mladoj dami, no Saneline kreacije su zahvalne i vrlo nosive i za iskusnije poslovne dame koje su postigle već mnogo u svojim karijerama i u poduzetništvu. Kako je Sanela i sama poduzetnica, svjesna je što poduzetnice vole i žele te im rado ispunjava njihove želje.

Dizajnerica Sanela Škorbut

Dizajnerica Sanela Škorput u haljini iz svoje kolekcije

Sanela ističe da je ponosna i na svoje sudjelovanje na humanitarno – modnoj reviji City Modus koja je bila održana u Krapini, a sredstva prikupljena na reviji namijenjena su za otplatu ultrazvučnog aparata za Kliniku za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb. Vrijednost aparata je 330.000 kn i važan je u procesu ozdravljenja onkoloških pacijentica. Također je važno naglasiti da su reviju nosile žene iz političkog i javnog života, poduzetnice i žene oboljele od raka dojke.

Predivnu Botun kolekciju nosile su saborske zastupnice i političarke kao što je Sabina Glasovac, Gordana Rusak i Ružica Vukovac koje su pokazale da su Sanelini modeli idealni i za visoki dom naše politike. Također su i oboljele žene imale priliku iskusiti udobnost i kvalitetu haljina iz Botuna koje su prilagodljive za svaki stas.Haljine

Političarke i saborske zastupnice u modelima modnog ateljea Botun dizajnerice Sanele Škorput

Naša loyalty članica Sanela u svom show roomu u Rudešu do sada je organizirala niz događanja na kojima je okupila brojne poduzetnice i žene. Takvi eventi prilika su za razmjenom iskustva, sklapanja prijateljstva i davanju bezuvjetna podrška i pomoć kolegicama. Uz čašćenje prefinim okusa  pića i hrane, Sanela takva okupljanja iskoristi i za dodatne popuste za članice na sav asortiman modnog ateljea Botun.

Ono što Sanela svaki puta ističe, a odnosi se na članstvo u Centru poduzetnica je da „upoznavanje novih ljudi, prikupljanje iskustva te proširivanje vidika i sama podrška među ženama je najvrjedniji benefit Loyalty članstva.“

Haljina-od-svile

Modni izlazak dizajnerice Sanele Škorput na humanitarno – modno reviji City Modus u Krapini

Osim što je naša članica Sanela vrijedna i inovativna dizajnerica koja svojim dizajnom zadivljuje i mlade i starije i koje kreacije su namijenjene za svaki stas, rado se odazove i na raznorazne evente kao podrška kolegama, tako je sudjelovala i na Festivalu kose – Advent u kosi uz dodjelu prestižne nagrade Kristalni cvijet za Najljepšu Adventsku frizuru Hrvatske – Europe gdje je imala čast bit u žiriju. Novo iskustvo koje joj je izuzetno korisno i dragocjeno.

Haljine

Dizajnerica Sanela Škorput kao članica žirija na Festivalu kose – Advent u kosi

Za sam kraj pitali smo našu Sanelu bi li preporučila članstvo u Loyalty klubu Centra poduzetnica, njen odgovor citiramo u cijelosti:

„Svakako preporučujem svim ženama poduzetnicama i onima koje to žele biti, baš kao i svim muškarcima da se pridruže jednoj pozitivnoj i veseloj ekipi koja je uvijek spremana uskočiti, biti podrška i dati svoj stručni savjet i usmjeriti u dobar smjer. Druženje, smijeh i veseli trenuci s članicama Centra poduzetnica na BabiZnjacima su vrlo inspirativna i korisna. Za svaku preporuku!“

Cijeli intervju nalazi se na stranici udruge poduzetnica.